Intellectuele rechten

Intellectuele rechten
 

De hele inhoud van de site en Faillissementimmo.be, inclusief zonder beperking tot tekst, afbeeldingen, logo's, knoppen, afbeeldingen, HTML-code, database en pictogrammen, is de intellectuele eigendom van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BY13 en is beschermd door de auteursrechten en de rechten van de producent van een databank.


De vorm van deze site (plan, keuze en opstelling van de posten, het organiseren van data ...) is beschermd door het regime van het auteursrecht. BY13 bvba verbiedt de extractie en / of hergebruik van het geheel of een aanzienlijk deel van de kwalitatieve of kwantitatieve inhoud van deze website. De Belgische wet van 31 augustus 1996 betreffende de rechtsbescherming van databanken (de omzetting van de Europese richtlijn 96/9/CE) bepaalt dat de schending van deze rechten is onderhevig aan boetes tot 50.000 euro en, voor een volgende overtreding, tot 2 jaar in de gevangenis.
 

Sommige namen, onderscheidende tekens en logo's op deze website zijn handelsmerken of handelsnamen die behoren tot BY13 bvba of hun respectievelijke eigenaars.


Elke kopie, vertaling, aanpassing, wijziging of gebruik dan ook van het geheel of van een van de beschermde elementen van de website, in welke vorm of op welke wijze dan ook, is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van BY13 bvba. Elk verzoek desbetreffend kan worden gericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


In geen geval kan BY13 bvba aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de gebruikers van de site Faillissementimmo.be als een klacht ingediend wordt of juridische stappen tegen hen ondernomen worden door een derde partij die beweert dat het gebruik van een door hen op  de website gepubliceerd element, of een van de producten of diensten die door hen worden aangeboden op de site inbreuk maakt op één van haar intellectuele of eigendomsrechten. 


Faillissementimmo.be is een dienst van BY13 bvba.


Hoofdzetel:


LouiseLaan 523 - 1050 Brussel

Fax: +32.475.539.999

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Copyright © 2005-2015 BY13 bvba

Alle rechten voorbehouden.